Glasajte za najbolji crtež ili fotografiju uskrsnog natječaja virovitičke Gradske knjižnice i čitaonice

Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica organizirala je dva foto natječaja na temu Uskrsa. U jednom su pozvali djecu da im fotografiraju motive Uskrsa, odnosno da naslikaju, nacrtaju i na drugi način prikažu kako oni vide Uskrs, a u drugom odrasle da fotografijom pokažu svoj poseban ili omiljeni motiv Uskrsa, odnosno, ono što ih veže uz ovaj blagdan.

Sve pristigle radove u ponedjeljak su objavili na svome Facebook profilu i pozvali sve da lajkovima pomognu u odabiru najboljih koji će biti nagrađeni.

– Hvala svima koji su slali fotografije radova i crteža svoje djece s motivima Uskrsa. Zaista ste se potrudili da ovaj naš album bude bogat i šarolik. Molimo vas da svojim lajkovima pomognete u odabiru najboljeg crteža ili fotografije. Znamo da to neće biti nimalo lak posao jer su svi jednostavno divni, ali obećali smo prigodnu nagradu… Za tjedan dana proglašavamo pobjednika ili pobjednicu. Do tada, pregledavajte ova prava mala umjetnička djela i dobro razmislite! – poručili su iz Knjižnice.

OVDJE možete pogledati i lajkati pristigle radove.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content