Grad Virovitica povodom uskrsnih blagdana pomaže najpotrebitijima

Bez obzira na trenutnu situaciju i pojedine restriktivne mjere kretanja i socijalne distance Grad Virovitica je odlučio dodijeliti poklon-bonove te ove će godine za blagdane pomoći obiteljima slabijeg socijalnog statusa i samcima. Gradonačelnik Ivica Kirin donio je Odluku o odobravanju isplate pomoći povodom Uskrsnih blagdana.

– Grad ovime nastavlja tradiciju, ali prije svega pomoć kako bi obitelji koje su sada u još nepovoljnijoj financijskoj situaciji dobile potrebnu pomoć. Riječ je o 40 obitelji i samaca kojima će biti dodijeljeni poklon bonovi, a moći će se iskoristiti u KTC-ovim prodajnim mjestima – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Isplata pomoći vršit će se prema podacima Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice koji je predložio popis obitelji i samaca slabijeg socijalnog statusa.

S obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom koronavirusa, Grad Virovitica je organizirao da korisnici na kućne adrese prime obavijesti o odobrenoj pomoći te da s tom obavijesti i osobnom iskaznicom na prodajnom mjestu iskoriste poklon-bon u naravi.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content