Gradska knjižnica Slatina nabavlja i obrađuje najnovije naslove knjižne i neknjižne građe za sve skupine korisnika

Sukladno preporukama Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina nabavlja i obrađuje najnovije naslove knjižne i neknjižne građe za sve skupine korisnika.

Gradska knjižnica i čitaonice Slatina provodi Projekt nabave knjižne i neknjižne građe za 2020.godinu koji Ministarstvo kulture sufinancira u iznosu od 76.000,00 kuna i s kojim je potpisan Ugovor. U nabavi će sudjelovati i osnivač i knjižnica svojim vlastitim sredstvima sukladno novonastaloj situaciji.

Ministarstvo kulture dostavilo je knjižnici prvi dio financijskih sredstava u iznosu od 60.800,00 kuna.

Knjižnica je obnovila i kupila najnovije lektirne naslove koji se u ovom momentu ne smiju posuđivati, pošto je u tijeku proces dezinfekcije cjelokupnog knjižnog fonda koji broji oko 57 000 knjiga.

– Poštovani korisnici, s obzirom na situaciju izazvanu širenjem bolesti COVID-19, molimo vas da neprekidno pratite objave na mrežnoj stranici knjižnice www.knjiznica-slatina.hr, te Facebook stranici Knjižnica Slatina preko kojih ćemo vas obavještavati o otvorenosti knjižnice, radnome vremenu i mogućim promjenama. Radi što učinkovitije zaštite od širenja koronavirusa, Gradska knjižnica i čitaonica Slatina je zatvorena za korisnike. Molimo korisnike da se pridržavaju uputa koje za sve građane objavljuju nadležna tijela. Zakasnina za posuđenu građu neće se naplaćivati. Odgovorno brinimo o zdravlju svih građana i želimo Vam sretan i blagoslovljen Uskrs! – poručili su iz Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.

Sve informacije o knjižnici moguće je dobiti dobiti na br. mob. 095/ 362-8388 od 7:00 do 15:00 sati ili na e-mail knjiznica.citaonica.slatina@vt.t-com.hr, te knjiznica.citaonica.slatina@gmail.com.

(www.icv.hr, adf; GKiČ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content