I dalje dobre vijesti: Na području VPŽ nema novooboljelih, Stožer poziva na oprez za vrijeme blagdana

Na području Virovitičko-podravske županije deveti dan zaredom nema novih pozitivnih na koronavirus. Oboljelih je i nadalje dvoje, oni se nalaze u kućnoj samoizolaciji, više nemaju simptome bolesti COVID-19 i na korak su do ozdravljenja. Do sada su na području naše županije testirane 103 osobe, a 101 nalaz je bio negativan, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

U posljednja 24 sata, djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske, na dežurnim punktovima u kontroli prometa prekontrolirali su više od 3 tisuće vozila i gotovo 4 tisuće ljudi, od kojih 9 nije imalo propusnice. Provjerili su i 30 osoba u samoizolaciji, a jedan od njih nije zatečen kod kuće već je “prošetao gradom”.

– Uz lijepo vrijeme i nadolazeći blagdani u vrijeme pandemije koronavirusa nisu vrijeme za putovanja i opuštanje. Nemojte se opuštati, još je dug put pred nama, nije lako, no izdržimo da bi živjeli. Svima vama koji poštujete epidemiološke i sigurnosne mjere, hvala vam – poručili su iz županijskog Stožera. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content