OPĆINA ŠPIŠIĆ BUKOVICA Načelnik Hrvoje Miler: Ne družite se na ‘feštama’, u petak ostanimo doma

Općina Špišić Bukovica još uvijek nema zaraženih koronavirusom Covid-19, a ta dobra vijest zasluga je svih mještana koji se drže pravila i poštuju mjere, rekao je u telefonskom razgovoru za ICV radio načelnik Hrvoje Miler.

-Nadam se da će se svi i dalje pridržavati svih pravila i mjera koje nam svakodnevno prenosi Stožeri. I dalje je prioritet ostati doma, a ako već izlazimo van, obavezno je poštovati pravilo razmaka i dezinfekcije te svih drugih propisanih mjera – rekao je načelnik Miler.

Budući da se približava Praznik rada, mnogi će poželjeti taj dan provesti uobičajeno – na otvorenom, u društvu dragih osoba. Načelnik Miler pozvao je sve mještane da ovaj praznik provedu drugačije, sukladno situaciji.

-Pozivam sve da sa u povodu Praznika rada ne druže na raznim ‘feštama’, kao obično, već da ovaj put ostanu kod kuće. Doći će vrijeme kada ćemo se opet moći družiti kao i prije, ali sad to nije slučaj. Svi smo dužni pridržavati se pravila i ako se mi sami tako nećemo sačuvati od zaraze, neće nas sačuvati ni itko drugi – rekao je Miler. Čestitao je svima Praznik rada, u želji da ga provedu u krugu obitelji i ostanu doma.

(www.icv.hr, mlo, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content