Park prirode Papuk i dalje zatvoren za posjetitelje: Nastavite se ponašati odgovorno i Uskrs provedite u svojim domovima

Iako je dolaskom proljeća i lijepog vremena sve teže odolijevati posjetu prostorima Parka prirode Papuk, u interesu sigurnosti i zdravlja posjetitelja i dalje su na snazi protuepidemijske mjere koje podrazumijevaju zatvaranje svih turističkih sadržaja kao i Park šume Jankovac.

Travanj je mjesec u kojem Park prirode Papuk obilježava svoj 21. rođendan koji će ove godine po svemu sudeći proći bez posjetitelja.

jankovac 1 Custom

Također, uoči nadolazećih blagdana, iz Parka apeliraju na građane da se nastave ponašati odgovorno te shvaćajući ozbiljnost situacije Uskrs provedu u svojim domovima.

– Unatoč lijepom vremenu i nadolazećim blagdanima, koristim priliku još jednom pozvati sve da ozbiljno shvate ovu izvanrednu situaciju u kojoj se nalazimo, da ostanu u svojim domovima, obavljaju samo ono što je doista nužno, slušaju savjete struka jer to je najbolji način da preveniramo širenje korona virusa – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk.

IMG c026ac205b8ace9089dd4b4df625699c V

– Zahvaljujemo svima koji svojim nesebičnim zalaganjem omogućuju da se u ovim izvanrednim okolnostima svakodnevica odvija na što lakši način, u prvom redu medicinskom osoblju, vatrogascima, policiji te Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja. U nadi da ćemo se što prije sresti na Papuku, zahvaljujemo i svim našim posjetiteljima na razumijevanju i odgovornom ponašanju – dodao je.

(www.icv.hr, PP Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content