Profesorica Ksenija Rastija izabrana u TOP 5 najboljih nastavnika Centra za sigurniji internet

Centar za sigurniji Internet (CSI) s partnerima i suradnicima povodom obilježavanja Dana sigurnijeg interneta, organizirao je aktivnosti i akcije s ciljem poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije i mobilnih uređaja među mladima i djecom, ali i roditeljima. Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina s nastavnicima, već dugi niz godina obilježavaju Dan sigurnijeg interneta, a ove godine,  pod mentorstvom profesorice Ksenije Rastije, aktivnosti su objedinjene i uključene  u  natjecateljsku aktivnost CSI koja je urodila plodom.

Osim iscrpnog izvješća o provedenim aktivnostima s učenicima, u CSI priloženi su učenički radovi i fotografije provedenih aktivnosti na nastavi po razredima:
•    1. a i 1. b gimnazija – plakati, poruke o sigurnijem internetu, anketa o vršnjačkom nasilju, debata,
•    2. a i 2. b gimnazija – stripovi, ankete, kvizovi, debata,
•    3. a i 3. b gimnazija – stop motion animacije, umne mape,
•    1. ekonomist – digitalni crteži, prezentacije, poruke o sigurnijem internetu,
•    2. ekonomist – ankete, kvizovi.

Centar za sigurniji internet prepoznao je rad Ksenije Rastije i učenika Srednje škole Marka Marulića, jer su njime stvoreni kvalitetni radovi koji imaju jasnu poruku i potiču mlade na sigurniju i odgovorniju upotrebu tehnologije i mobilnih uređaja. Profesorica Ksenija Rastija izabrana je u TOP 5 najboljih nastavnika koji daju poseban doprinos obilježavanju Dana sigurnijeg interneta i  koji ulažu svakodnevni trud kako bi učinili  internet sigurnim mjestom za mlade. Popis nagrađenih učitelja, nastavnika i stručnih suradnika možete pogledati OVDJE. Radove učenika i fotografije provedenih aktivnosti možete pogledati OVDJE. (vpz.hr, ss-mmarulica-slatina.skole.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content