Stanje u prometu prošlog tjedna: Automobilom projurio Suhopoljem, kamera ga uhvatila sa 157 km/h, stiže mu “čestitka”

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je izvješće o prometnim aktivnostima u prošlom tjednu. Kako izvještavaju, tijekom proteklog tjedna je evidentirano 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom, od kojih je jednu uzrokovao vozač koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Ukupno je utvrđen i veći broj prekršaja no što je to bilo prethodnih tjedana kada je na snazi bila zabrana napuštanja mjesta prebivališta. Tako su utvrđena 53 prekršaja, od kojih 3 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 33 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 4 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, jedan prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, jedan prekršaj nekorištenja zaštitne kacige i dr.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2.06 g/kg je utvrđena kod vozača osobnog automobila starosti 67 godina koji je upravljao vozilom u petak u 08.55 sati u Dolcima, zbog čega je i uhićen.

Najveća brzina kretanja vozila od 157 km/h utvrđena je u srijedu u 21.15 sati, kojom je u Suhopolju, na dionici ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h, upravljao vozač osobnog automobila.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content