Stanje u prometu prošlog tjedna: Nikad manje prekršaja, vozač (31) u Kladarama napuhao 2,72 promila

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je izvješće o prometnim aktivnostima u prošlom tjednu. Kako izvještavaju, tijekom proteklog tjedna evidentirane su 4 prometne nesreće, 1 prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama u kojima je 1 osoba zadobila teške tjelesne ozljede i 2 osobe lakše tjelesne ozljede, te 3 prometne nesreće s materijalnom štetom. U 1 prometnoj nesreći počinitelj je napustio mjesto događaja, a 1 prometnu nesreću uzrokovao je vozač pod utjecajem alkohola.

Ukupno je utvrđeno, nikad manje prekršaja, njih 15. Riječ je o 5 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 6 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 1 prekršaj upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje i dr.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2.72 g/kg je utvrđena u nadzoru prometa kod vozača osobnog automobila starosti 31 godinu koji je zatečen kako upravlja pod utjecajem alkohola u petak, 03. travnja u 13.33 sati u mjestu Kladare.

Najveća brzina kretanja vozila od 102 km/h izmjerena je u srijedu, 01. travnja u mjestu Suhopolje, u naselju gdje je ograničenje brzine kretanja vozila 80 km/h, upravljao vozač osobnog automobila.

Uhićene su dvije osobe, jedna zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a druga zbog vožnje prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content