Trgovački centar KTC uveo novu pogodnost za svoje kupce – dostavu namirnica!

Trgovački centar KTC uveo je novu pogodnost za svoje kupce – dostavu namirnica!

Kupujte iz udobnosti svoga doma, a njihovi će vam djelatnici naručeno dostaviti sljedeći radni dan nakon vaše narudžbe. U ovim posebnim okolnostima posebno će voditi računa o preporukama Stožera civilne zaštite, kako bi sve zajedno zaštitili u borbi protiv koronavirusa.

Narudžbe možete predati putem maila ili telefona.

U Katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je da ostavite vaše ime i prezime, adresu, te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam dodijelili bodove.

Naknadno dodavanje bodova nije moguće, kao ni korištenje sakupljenih bodova.

Plaćanje ćete izvršiti kod preuzimanja narudžbe gotovinom. Minimalni iznos narudžbe je 200,00 kn.

Narudžbe preuzimaju od ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati.

Na temelju upita kupaca i izražene želje/potrebe za dostavom na područja koja su i udaljenija od definiranih maksimalno 5 km od centra dogovoreno je sljedeće:

– dostavljat ćemo kućanstvima do maksimalno 20 km od centra uz primjenu sljedećih pravila

-MINIMALNI IZNOS NARUDŽBI(na udaljenost većoj od 5 km) je 500 kn

-TROŠAK DOSTAVE (narudžbe do 5 km su i dalje besplatne) je bez obzira na udaljenost (i vrijednost:bitno da je 500 kn ili više) 30 kn po narudžbi/dostavi

-ROK ISPORUKE za udaljenost veću od 5 km je do 2 radna dana od predaje narudžbe

Screenshot 20200402 120444

Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec, Zabok.

Web katalog se ažurira dnevno, no uslijed promjena cijena na tržištu može se dogoditi da neke cijene neće biti odmah korigirane. Sve fotografije proizvoda su simbolične, te ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Greške u ažuriranju Kataloga su moguće i ne obvezuju KTC na prodaju robe po objavljenim cijenama.

Popis lokacija s brojevima telefona i informacije o svim proizvodima potražite na linku https://www.ktc.hr/dostava/.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content