U mjesec dana od kada su uvedene mjere kontrole ulaska u VPŽ, u našu je županiju ušlo 77.260 osoba, od kojih je njih šestero kršilo mjere samoizolacije

Prije mjesec dana, Virovitičko-podravska županija, je u suradnji s policijskim djelatnicima, vatrogascima, članovima civilne zaštite, HGSS-a, volonterima… započela s kontrolom ulaska na područje Virovitičko-podravske županije, s područja susjednih županija.

Tim povodom su, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, načelnik Stožera civilne zaštite VPŽ i zamjenik župana Marijo Klement, uz Marija Župana, voditelja službe policije PU VPŽ, posjetili policijski punkt u Kladarama te u Dinjevcu, koji kontrolira DVD Dinjevac.

IMG 4620
foto: K. Toplak

– U tih mjesec dana, na području Virovitičko-podravske županije, iskontrolirali smo 77.260 osoba i 63.581 vozilo. Njih 230 pokušalo je ući u našu županiju bez valjane propusnice, a zabilježili smo i šest kršenja mjera samoizolacije – naglasio je Mario Župan.

U tih mjesec dana, policijski djelatnici su, na području Virovitičko-podravske županije, obišli 650 adresa na kojima su bile osobe u samoizolaciji i zabilježili su 22 kršenja… I župan Igor Andrović i načelnik Marijo Klement, zahvalili su svima koji su brinuli, i koji i nadalje brinu za sigurnost i zdravlje svih stanovnika Virovitičko-podravske županije.

(www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”587805″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content