VPŽ i 14. dan bez novooboljelih: Testirana 151 osoba, policija provjerila 45 osoba u samoizolaciji

Na području Virovitičko-podravske županije, srećom, i dalje nema novooboljelih od koronavirusa, 14. dan zaredom. Kako kažu iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije svi do sada testirani uzorci su negativni.

– Do sada je testirana 151 osoba, a 149 ih je bilo negativno. Samo u zadnja dva tjedna, od pojave drugog oboljelog, testirana je ukupno 101 osoba – objavio je županijski Stožer.

Djelatnici policije u zadnja 24 sata provjerili su 45 osoba kojima je izrečena mjera samoizolacije i sve su ih pronašli u njihovim domovima. Na prometnim punktovima prekontrolirano je 3.055 vozila u kojima je bilo 3.684 osoba, a njih 13 nije imalo propusnice. 

– Sve ovo je dokaz predanog i savjesnog rada, svih onih koji brinu i skrbe za naše zdravlje, od medicinskog osoblja, policije, vatrogasaca, pripadnika civilne službe, HGSS-a, volontera crvenog križa, znanih i neznanih, do članova stožera civilne zaštite. Naravno, prvenstveno zahvala ide svima vama dragi naši stanovnici Virovitičko-podravske županije, jer bez vas, vašeg pridržavanja sigurnosnih i epidemioloških mjera, ne bi bilo svega ovoga. Neizmjerno vam hvala. No, trebamo i nadalje ustrajati u tome, ovo nije bitka koja traje dan ili dva, tjedan ili dva. Ovo je bitka za sve nas. Izdržimo da bi živjeli – poručili su iz Stožera.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content