VPŽ i dalje bez novooboljelih: Policija nastavlja s kontrolama osoba u samoizolaciji, jednu osobu uhvatili u kršenju te mjere

Na području Virovitičko-podravske županije, srećom, i dalje nema novooboljelih od koronavirusa, 15. dan zaredom. Kako kažu iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije svi do sada testirani uzorci su negativni.

– Svi uzorci predani u zadnja 24 sata, bili su negativni na COVID 19, a područje naše županije i nadalje bilježi dvoje oboljelih supružnika koji više niti nemaju simptome korona virusa, no još nekoliko dana trebaju biti u samoizolaciji. Ukupno je do sada testirano 158 osoba, od čega je njih 156 bilo negativno – kažu iz Stožera.

Policijski službenici i dalje nastavljaju s kontrolama osoba u samoizolaciji, pa su tako u posljednja 24 sata provjerili 41 osobu pridržavaju li se izrečene im mjere, no jednog od njih nisu pronašli kod kuće. Na prometnim punktovima prekontrolirali su 2.897 vozila u kojima je bilo 3.639 osoba, a njih 12 nije imalo propusnice.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content