Odgođena sjednica Izvršnog odbora HNS-a koja se trebala održati u utorak: O nastavku nogometnog natjecanja još ništa nije sigurno

Sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza koja se trebala održati danas odgođena je u posljednji trenutak. Hrvatska nogometna vlada je odlučila pričekati odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite, jer je njihova odluka ključna za nastavak svih natjecanja.

Natjecanje u sadašnjim okolnostima iziskuje dodatne troškove za dezinfekciju svlačionica i ostalih prostorija na stadionima, organizaciju putovanja nogometaša, smještaj na daljim gostovanjima te vjerojatno testiranje igrača na koronavirus.

Prema sadašnjim naznakama spomenute uvjete bi mogli ispuniti prvoligaši, dok bi kod svih ostalih klubova to bilo teško izvedivo, pa se očekuje da oni neće nastaviti sa svojim natjecanjima.

Odgođena sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza trebala bi se održati krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, a tada će se više znati o nastavku nogometnih natjecanja. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content