KREATIVNA UDRUGA UNIKAT Sanda Štrković izrađuje predivne ljuljačke i viseće kolijevke: Prijatelji su oduševljeni ovom idejom

Virovitičanka Sanda Štrković studentica je Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, Odsjeka za kreativne tehnologije. Inače je članica virovitičke Kreativne udruge Unikat i voditeljica “Mini Unikata”, odnosno podskupine u kojoj potiče maštovitost i kreativno izražavanje kod djece.

U vremenu kada nema izložbi, sajmova i manfestacija, u virovitičkoj Kreativnoj udruzi Unikat i dalje se stvara. Ideja ne nedostaje, čak štoviše, u izolaciji su nastali neki novi projekti i nove rukotvorine, pa je tako i Sanda došla do jedne zanimljive ideje i počela izrađivati ljuljačke i viseće kolijevke.

96600395 110675890641553 7019380577883127808 n
foto: Kreativna udruga Unikat

-Ideja za izradu ljuljački rodila se iz toga što ću uskoro postati teta jedne malene curice. Sličnu ideju vidjela sam na internetu i odmah sam se bacila u izradu. Ideja mi se odmah činila izvedivom zbog toga što znam šivati i rukovati manjim strojevima kao što je bušilica. Pokazala sam svoj projekt prijateljima koji su se oduševili. Neki od njih odmah su poželjeli takvu ljuljačku i za svoje najmanje – kaže nam Sanda.

(www.icv.hr, Kreativna udruga Unikat)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content