NAKON DVA MJESECA Park prirode Papuk ponovo otvara Adrenalinski park “Duboka” i Kuću Panonskog mora

Nakon gotovo dva mjeseca, Park prirode Papuk otvara svoje turističke sadržaje te nestrpljivo iščekuje povratak svojih posjetitelja.

Slijedeći epidemiološke preporuke u nacionalnim parkovima i parkovima prirode u okviru postupnog ublažavanja restrikcija vezanih za COVID–19, od ponedjeljka, 11. svibnja uz Park šumu Jankovac, posjetitelji će se moći vratiti u Papukovu top destinaciju – Adrenalinski park “Duboka”, ali će opet moći i zaploviti poviješću Papuka u novom posjetiteljskom centru Kući Panonskog mora.

-Također vas pozivamo da planirate svoj posjet Park šumi Jankovac te sunčane proljetne dane provedete na omiljenom odredištu svih generacija. Ulaznicu po simboličnoj cijeni od 10 kuna moći ćete kupiti svakog dana od 7 do 19 sati – poručili su.

Papuk smanjene 26 e1589202043139

Način rada provodit će se u skladu s uputama Vlade Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zaštite okoliša i energetike te Stožera civilne zaštite.

O svim detaljima posjetitelji Adrenalinskog parka “Duboka” će biti obaviješteni prilikom najave na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 091/ 335 2209, no najvažnije je naglasiti da je svaki posjetitelj prilikom posjete adrenalinskom parku obvezan ponijeti svoju zaštitnu masku.

-Najava i rezervacija dolaska u Adrenalinski park i Kuću Panonskog mora je obavezna. Prepušteni ljepotama Papuka, vjerujemo da su najteži dani iza nas te da ćemo uskoro nadoknaditi sve propuštene dane na najdražoj nam slavonskoj planini – zaključili su.

(Park prirode Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content