Nova sezona na županijskim terenima počinje kup utakmicama 26. srpnja: Virovitica – Turanovac i Papuk Orahovica – Zrinski Nova Bukovica

Na svojoj sjednici u ponedjeljak, 18. svibnja Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza donio je odluku o nastavku kup natjecanja.

Natjecanje u Županijskom kupu koje je prekinuto nastavit će se sredinom ljeta. Prvo će se 26. srpnja odigrati zaostale utakmice 3. kola Virovitica – Turanovac i Papuk Orahovica – Zrinski Nova Bukovica. Utakmice četvrtzavršnice kupa trebaju se igrati 2. kolovoza, polufinale 8./9. kolovoza, a finale u srijedu, 12. kolovoza.

Za razliku od prošlih sezona u polufinalu i finalu će se igrati samo jedna utakmica. Domaćin polufinalnih utakmica biti će prvo izvučena momčad, a finale će se igrati na neutralnom terenu u Pitomači, Virovitici, Gornjem Bazju, Suhopolju, Slatini ili Orahovici, u organizaciji Županijskog nogometnog saveza. U slučaju da klubovima koji će igrati u polufinalu počnu ligaška natjecanja oni će moći svoje polufinalne utakmice igrati srijedom.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content