Od sljedećeg tjedna nastavljaju se radovi na željezničko-cestovnim prijelazima

Tijekom pandemije COVID-19 bilo je zaustavljeno izvođenje radova na željezničko-cestovnim prijelazima pri obnovi dionice željezničke pruge Koprivnica – Virovitica, poddionica Virovitica – Pitomača, a sljedeći tjedan očekuje se nastavak radova i to prema sljedećem rasporedu zatvaranja željezničko-cestovnih prijelaza:

  • Vinkovačka ulica, za razdoblje izvođenja radova od 18. svibnja 2020. godine u 7,00h do najkasnije 18. svibnja 2020. godine u 22,00h
  • Ulica Ljudevita Gaja, za razdoblje izvođenja radova od 18. svibnja 2020. godine u 22,00h (po otvaranju željezničko-cestovnog prijelaza u Vinkovačkoj ulici) do 20. svibnja 2020. godine u 7,00h, uz povremena zatvaranja i dana 18. svibnja za vrijeme zatvaranja željezničko-cestovnog prijelaza u Vinkovačkoj ulici, te
  • Ulica Aleja Maturanata, za razdoblje izvođenja radova od 20. svibnja 2020. godine u 7,00h (po otvaranju željezničko-cestovnog prijelaza u Ulici Ljudevita Gaja) do 22. svibnja 2020. godine u 19,00h.

Kako bi se izbjegle nepotrebne prometne gužve i zastoji, u navedenim razdobljima zatvaranja željezničko-cestovnih prijelaza molimo građane da koriste obilazne pravce na koje će biti upućivani privremenom prometnom signalizacijom te svoja putovanja svedu na minimum na navedenim prometnim pravcima.

U isto vrijeme izvode se i završni radovi na rekonstrukciji raskrižja Ulice Zbora Narodne Garde, Bilogorske i Vukovarske ulice, te se tijekom sljedećeg tjedna očekuju i završna asfaltiranja, stoga molimo građane za strpljenje i pažnju još ovih nekoliko dana kako bi krajem mjeseca svibnja u potpunosti mogli otvoriti promet na navedenim dionicama. (virovitica.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content