Od sljedećeg tjedna nastavljaju se radovi na željezničko-cestovnim prijelazima

Tijekom pandemije COVID-19 bilo je zaustavljeno izvođenje radova na željezničko-cestovnim prijelazima pri obnovi dionice željezničke pruge Koprivnica – Virovitica, poddionica Virovitica – Pitomača, a sljedeći tjedan očekuje se nastavak radova i to prema sljedećem rasporedu zatvaranja željezničko-cestovnih prijelaza:

  • Vinkovačka ulica, za razdoblje izvođenja radova od 18. svibnja 2020. godine u 7,00h do najkasnije 18. svibnja 2020. godine u 22,00h
  • Ulica Ljudevita Gaja, za razdoblje izvođenja radova od 18. svibnja 2020. godine u 22,00h (po otvaranju željezničko-cestovnog prijelaza u Vinkovačkoj ulici) do 20. svibnja 2020. godine u 7,00h, uz povremena zatvaranja i dana 18. svibnja za vrijeme zatvaranja željezničko-cestovnog prijelaza u Vinkovačkoj ulici, te
  • Ulica Aleja Maturanata, za razdoblje izvođenja radova od 20. svibnja 2020. godine u 7,00h (po otvaranju željezničko-cestovnog prijelaza u Ulici Ljudevita Gaja) do 22. svibnja 2020. godine u 19,00h.

Kako bi se izbjegle nepotrebne prometne gužve i zastoji, u navedenim razdobljima zatvaranja željezničko-cestovnih prijelaza molimo građane da koriste obilazne pravce na koje će biti upućivani privremenom prometnom signalizacijom te svoja putovanja svedu na minimum na navedenim prometnim pravcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U isto vrijeme izvode se i završni radovi na rekonstrukciji raskrižja Ulice Zbora Narodne Garde, Bilogorske i Vukovarske ulice, te se tijekom sljedećeg tjedna očekuju i završna asfaltiranja, stoga molimo građane za strpljenje i pažnju još ovih nekoliko dana kako bi krajem mjeseca svibnja u potpunosti mogli otvoriti promet na navedenim dionicama. (virovitica.hr, foto: arhiva)