OPĆINA ČAĐAVICA Načelnik Mirko Rončević potpisao ugovore o korištenju Doma udruga

U svrhu daljnjeg rada, danas (četvrtak) je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević s predsjednicima udruga potpisao govore o korištenju prostorija Doma udruga u Čađavici. Tako su svoj prostor za rad dobili NK „Krčevina“ Čađavički Lug, NK „Mladost“ Čađavica, KUD „Podravina“ Čađavica, ŠRU „Karas“ Čađavica i Udruga slavonskih uzgajivača hladnokrvnih konja Čađavica.

Podsjećamo, izgradnjom nove zgrade ambulante u Čađavici, stara zgrada ambulante u cijelosti adaptirana i prenamijenjena u Dom udruga. Vrijednost investicije iznosila je 620.000,00 kuna, a sufinancirana je manjim dijelom od strane Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje (214.000,00 kuna), dok je ostatak išao na teret općinskog proračuna. Uslijedilo je opremanje unutrašnjosti objekta adekvatnim namještajem, a sama dodjela prostorija uvelike će olakšati rad udrugama i omogućiti da se imovina udruga, poput opreme i dokumentacije s kojom udruge raspolažu, nalazi pregledna i na jednom mjestu.

Zahvalu načelniku iskazali su svi nazočni predsjednici, kako na ustupanju prostorija na korištenje bez naknade, tako i na financijskoj podršci koju imaju od strane Općine Čađavica, a ovaj ih je čin motivirao za rad, davši im volju i snagu kako bi i dalje bili pozitivan primjer cijeloj lokalnoj zajednici. (www.icv.hr, ADF, ŽP)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content