OPĆINA SUHOPOLJE KrEdA idućeg vikenda organizira ekološku akciju prikupljanja starog papira

Kulturna udruga KrEdA idućeg će vikenda u Suhopolju ponovno organizirati ekološku akciju prikupljanja starog papira. Kontejner za prikupljanje, kao i do sada, bit će postavljen u Kolodvorskoj ulici, a bit će dostupan cijelog vikenda, od subote 9. svibnja ujutro, do nedjelje 10. svibnja navečer.

Iz udruge ističu kako su se na ponovnu organizaciju ovakve akcije odlučili zbog brojnih poziva svojih članova i prijatelja koji neumorno, tijekom cijele godine, ekološki osviješteno odvajaju i prikupljaju stari papir. Također ističu kako, zbog trenutne situacije uzrokovane korona virusom, ovog puta neće organizirati druženje niti radionice za djecu. Pozivaju sve da papir dostave uz praćenje svih propisanih mjera zaštite i socijalne distance.

Ipak, uz kontejner će biti postavljen i sandučić u kojem najmlađi mogu ostaviti prigodnu eko – poruku, crtež, pjesmicu ili pričicu (uz potpis) na temu ekologije, održivog razvoja i očuvanja okoliša. Volonteri udruge sve će radove pregledati i tri najbolja nagraditi poklon paketima. (KREDA)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content