PARK PRIRODE PAPUK „S gore koja pamti more“ sa sobom ponesite najljepše uspomene

U samom srcu Papuka, na 475 metara nadmorske visine, smjestio se biser slavonskog gorja – Jankovac.

Ta gorska dolina puna svježine i romantike oduvijek je bila privlačna svakom ljubitelju prirode, planine i mira. Prošećite jedinstvenim prirodnim skladom i ljepotom, uživajte u ovom neprocjenjivom daru prirode tijekom cijele godine. Doživite djelić iskonske, netaknute prirodne oaze. Istražite je na dva kotača, najmom brdskih ili električnih bicikala ili se odvažite zaploviti kanuima i prepustite se mašti potaknuti bajkovitim prizorima koje pruža ova slavonska idila.

Počastite se nekim od tradicionalnih specijaliteta u Planinarskom domu ili iznajmite mjesto za roštilj, a sve ovjekovječite fotografijom ispred veličanstvenog prizora koji pruža 35 metara visok slap Skakavac, jedinstven na ovom području Slavonije. Uvjerite se zašto iz godine u godinu sve više posjetitelja prepoznajte Park šumu Jankovac kao turistički hit na kontinentu.

jankovac1 e1494167271909 CustomAli, tu vašem izletu nije kraj. Na južnim obroncima Papuka, 15 kilometara udaljeno od Jankovca, na 30 minuta lagane vožnje, u Kamp odmorištu Duboka, smjestio se Adrenalinski park – mjesto adrenalina, druženja i zabave.

Vaša najdraža prošlogodišnja razonoda ponovo čeka pružiti vam nezaboravne trenutke!

Collage Fotor 3Elementi adrenalinskog parka Duboka prostiru se na površini od oko 4000 m² u dva poligona s različitim vježbama (spravama koje se nalaze između stabala). Kako bismo imali adekvatan sadržaj za potrebe svih uzrasta, za odrasle je predviđen poligon s 12 elemenata, a drugi s 9 elemenata predviđen je za djecu.

Rezervirajte svoj termin najkasnije dan prije dolaska na mail adresu: [email protected] ili ‪na broj 091/335-2209.

Dođite u Park prirode Papuk, omiljenu destinaciju svih generacija te “S gore koja pamti more” sa sobom ponesite najljepše uspomene.

(promo, foto: M. Rođak, K. Toplak, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content