REZOVAC I IDUĆE SEZONE U 1. ŽNL Antonio Ilijašević: Pokušat ćemo se ponovno uključiti u borbu za naslov prvaka

U najboljoj momčadi, prije prekida natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi, Rezovcu iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja nisu dugo čekali s donošenjem odluke o natjecanju u idućoj sezoni.

U obnovljenom Mjesnom domu na Laništu u čijem su sklopu i klupske prostorije, sastanak je prvo održala uprava kluba, koja je garantirala, uz suradnju s gradskom sportskom zajednicom, podmirenje troškova natjecanja u 4. ligi Bjelovar–Koprivnica–Virovitica.

Međutim viši rang natjecanja sa sobom nosi i veći broj trenažnih aktivnosti, što bi bio problem dijelu igrača zbog poslovnih obveza. S druge strane trebalo bi donekle i ojačati igrački kadar. Nakon sastanka vodećih ljudi kluba s igračima seniorskog sastava i trenerom Stipom Rebićem donesena je odluka da se seniori i iduće sezone natječu u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

S dva-tri igračka osvježenja pokušat će se i iduće sezone biti u vrhu.

– Zaključili smo da za 4. ligu klub moramo podići na višu razinu u svim segmentima. Za to bi nam odlično poslužila još jedna sezona u 1. županijskoj nogometnoj ligi. S obnovljenim igračkim kadrom pokušat ćemo u idućoj sezoni biti u vrhu lige. Ako nam se ukaže prilika i budemo li najbolji, mislim da bi se onda odlučili za viši rang natjecanja. Ovogodišnji ulazak u viši rang natjecanja za nas bi bila prevelika avantura – ambiciozan je predsjednik kluba Antonio Ilijašević.

U klubu ne staju s aktivnostima. U planu je formiranje još jedne mlađe selekcije. Idućih dana bit će obnovljene klupe za navijače oko terena za što je ovih dana stigao materijal, a treba poboljšati rasvjetu kako bi se lakše treniralo u jesenskim mjesecima. Rezovčani su uvjereni da će moći organizirati svoj tradicionalni turnir ulica u malom nogometu “Nikola Kolaković”, „Memorijalni turnir za mlađe uzraste Hrgović – Rudanović“, Podbilogorski turnir klubova virovitičkog kraja i seniorski turnir prije početka službene sezone.

Klub diše zajedno sa svojim mjestom okupljajući igrače i navijače, ne samo iz Rezovca, već i iz Rezovačkih Krčevina, Taborišta, Čemernice i drugih okolnih naselja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content