Tomislav Tolušić se povlači iz politike: Odoh u političku samoizolaciju

Foto: facebook

Saborski zastupnik, bivši potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić objavio je večeras na Facebooku da se povlači iz svih političkih funkcija jer više nema strasti za politiku i jer ne želi pogaziti još nešto ideala i stavova koji su mu ostali.

– Dragi moji, odoh i ja u samoizolaciju. Ali onu političku😊. Povlačim se sa svih političkih funkcija. Odradit ću do kraja ovaj mandat u Saboru i to je to od mene, što se politike tiče (osim članstva u mojoj i jedinoj političkoj stranci u kojoj ću ikad biti). Nadam se da sam ostavio nešto iza sebe, i u svom gradu, i u svojoj županiji, a nadam se barem nešto i na nacionalnoj razini. Bilo je par ružnih ali još više lijepih trenutaka zadnjih 15-ak godina ali došlo je vrijeme da drugi preuzmu kormilo i pokušaju biti bolji i uspješniji od mene. Sve što sam do sada radio u životu, radio sam sa strašću. Ako nemate strasti u sebi, ako vam krv ne vrije dok nešto radite, ako vam srce ne kuca brže, onda se nemojte ni baviti tim poslom. Strasti za politiku trenutačno više nemam i ne bi bilo korektno prema bilo kome tko mi je ikad u životu dao svoj glas na izborima, da sam tu samo zbog svoje koristi i da bih dobio plaću a ne bih dao 100% sebe zauzvrat. A i ostalo mi je još nešto ideala i stavova koje ne mislim pregaziti a to neće biti moguće ako ostanem u igri koja se zove politika😊 – napisao je Tolušić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Dragi moji, odoh i ja u samoizolaciju. Ali onu političku😊. Povlačim se sa svih političkih funkcija. Odradit ću do kraja…

Objavljuje Tomislav TolušićČetvrtak, 7. svibnja 2020.