VJENČANJA NA OTVORENOM Svoj najljepši dan proslavite na bajkovitom imanju Vila Bilogore

Tražite li idealno mjesto za svoj dan iz snova na otvorenom – vjenčanje i svadbenu svečanost, onda je Vila Bilogore pravo mjesto za vas.

Duh starine kojim odiše imanje, netaknuta priroda koja ga okružuje i izvrsna gastronomska ponuda u kombinaciji starinskih delicija i modernog jelovnika ono je što Vilu Bilogore izdvaja od drugih.

Imanje i okolica obiluju prekrasnim lokacijama, idealnima za vječnu uspomenu, fotografije s vjenčanja.

Svoje sudbonosno „da“ možete izreći na ceremoniji vjenčanja na otvorenom, na samom imanju. Radost možete podijeliti s uzvanicima na svadbenoj svečanosti koju možemo organizirati u luksuznom šatoru i stolovima na otvorenom i u hladu drveća, odnosno u nezaboravnom prirodnom ambijentu.

Poštujući sve mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, nakon što se odlukom opet dozvoli rad ugostiteljskih objekata, spremni smo vam ponuditi vrhunsku uslugu, uz poštovanje svih epidemioloških mjera zaštite.

Ujedno, možemo vam ponuditi i rezervne termine, kako biste našu bajkovitu Vilu Bilogore sačuvali za svoj poseban dan.

Osim za vjenčanja, termine je moguće rezervirati i za sve vama važne događaje i obljetnice.

Javite nam se već danas s povjerenjem i rezervirajte svoj termin na vrijeme. Za goste smo dostupni 24 sata na broj mobitela (+385) 99 660 8113 ili putem online rezervacije.

Vaša Vila Bilogore

(promo)

[g-gallery gid=”538257″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content