Vozačima prekipjelo, najavili blokade diljem Hrvatske pa tako i u Virovitici: Žele ukidanje samoizolacije nakon povratka s ture

Vozači kamiona već duži niz dana pokušavaju promjeniti odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a koje se tiču samoizolacije prilikom povratka s ture, piše portal Kam-bus.info.

Nakon svakodnevnog očekivanja konkretnih popuštanja mjera vozačima je “prekipjelo”. Na sastanku Stožera i sindikata vozača, pišu, praktički nije dogovoreno ništa, vozači nisu dobili nikakve konkretne riječi, a stožer je “kupio” vremena.

– No nakon prespavane noći i shvaćanja toga da vozači i dalje ne mogu doma, prema pisanju članova raznih udruga vozača, svi vozači su spremni državi dati do znanja da ih se treba tretirati kao i druge djelatnike koji mogu s posla ići doma svojim obiteljima – piše portal.

Udruga profesionalnih vozača Convoy najavila je blokade diljem Hrvatske, a pridružit će im se članovi s našeg područja. Tako najavljuju blokadu Virovitice u subotu, 9. svibnja u 12 sati, a razlog je isti – žele da im se ukine samoizolacija nakon povratka s ture.

– Vozači i dalje apeliraju da se sve može riješiti i bez blokada graničnih prijelaza, no ukoliko Stožer uskoro ne promjeni svoju odluku, slijedi blokada granica poručili su vozači – piše portal Kam-bus.info.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content