U Virovitici održana skupština Hrvatskog powerlifting saveza: Za predsjednika potvrđen Danijel Škopec, za tajnika Dražen Moslavac

Hrvatski powerlifting savez, jedini nacionačni savez koji ima sjedište u Virovitici, održao je skupštinu na kojoj su podneseni izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, a zbog isteka mandata razriješena su sva upravljača tijela Saveza i izabrana nova.

Za predsjednika je ponovno izabran Danijel Škopec iz Virovitice, dopredsjednik je Tomislav Ivandić iz Zadra, a glavni tajnik Saveza je Virovitičanin Dražen Moslavac.

IMG 8777 Custom

Novi Upravni odbor Saveza čine: Danijel Škopec, Tomislav Ivandić, Dražen Moslavac, Saša Deak, Luka Kovač, Alan Sambol i Srećko Martinić.

U Nadzorni odbor izabrani su Robert Međugorec, Josip Torić i Goran Karamarković. U Stegovnoj komisiji su Marko Radić, Luka Kovač i Dražen Moslavac.

IMG 8840 Custom

Savez je u svoje punopravno članstvo primio dva kluba: Powerlifting klub Osijek i Powerlifting klub Warrior iz Sinja, koji su na taj način postali 22. i 23. klub, članovi Hrvatskog powerlifting saveza.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content