Antonio Dražić novi pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice predstavljen je novi pročelnik gradskog Upravnog odjela za financije i gospodarstvo. Na to mjesto imenovan je Antonio Dražić, magistar ekonomije i donedavni voditelj projekata u Razvojnoj agenciji VTA.

Pročelnikom je imenovan nakon provedenog natječaja na koji se javio te ispunio sve kriterije, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

IMG 20200617 163612

– Naravno, rad svakog od nas se ocjenjuje tek kada počnemo raditi i tako će se njegov rad ocjenjivati. Radio je u Razvojnoj agenciji i upoznat je sa svim projektima koji se provode i financijskim aspektima koji su vezani uz te projekte – istaknuo je Kirin, dodavši kako im je prvi korak informatizacija Grada Virovitice kako bi svatko mogao “kontrolirati” na što se troši gradski Proračun.

– Ciljevi su nam uspostaviti transparentan i digitalan sustav upravljanja financijama. Digitalizirati procese prvenstveno u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo, a potom i u ostalim odjelima unutar Grada – rekao je novi pročelnik za financije i gospodarstvo Antonio Dražić.

(www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content