DOMOVINSKI POKRET Škoro u Virovitičko-podravskoj županiji predstavio kandidate liste u IV. izbornoj jedinici

Prvi čovjek Domovinskog pokreta Miroslav Škoro danas (subota) je s kandidatima liste četvrte izborne jedinice boravio u Virovitičko-podravskoj županiji.

Na listi u četvrtoj izbornoj jedinici nalaze se Vesna Vučemilović, Mario Radić, Krešimir Bubalo, Daniel Spajić, Željko Špiranović, Martina Mesarek, Marta Soldo, Ivan Matić, Stipo Mlinarić, Zvonko Pongrac, Josip Knežević, Katja Mihaljević, Ivana Stubičar, Bernardica Juretić Rožman.

IMG 9443

– Imamo stručnjake na listama, tri žene koje nam nose liste i najveći broj žena u odnosu na neke druge, imamo ljude koji su branili ovu državu, ljude i iz drugih stranaka. Domovinski pokret je okupio ljude koji će ostvariti fantastičan uspjeh, osobito u četvrtoj izbornoj jedinici. Sretan sam i ponosan što stojim danas pred vama. Konačno su maske pale i hrvatskim biračima nikad neće biti lakše odabrati, jer se Domovinski pokret zalaže za tradicionalne demokršćanske vrijednosti, zaštitu života od začeća, reforme i ostanak mladih ljudi. Jasni smo u svojoj politici, što se nas tiče, izbori mogu biti sutra – izjavio je Škoro.

Nositeljica liste kandidata koji se natječu za ulazak u Hrvatski sabor u četvrtoj izbornoj jedinici, u koju spada i Virovitičko-podravske županija, sestra Mirovlava Škore, Vesna Vučemilović spomenula se postizbornog koaliranja s drugim strankama.

IMG 9475 1

– Mi smo sada fokusirani na izbore, a poslije 5. srpnja ćemo vidjeti tko će imati kakvu poziciju. Mislim da je prerano govoriti o nekim postizbornim koalicijama. Mi ćemo učiniti sve što je u skladu s našim programom koji smo predstavili, u skladu s našim gospodarskim programom i da od naših ciljeva nećemo odustati. Ja jedino mogu poručiti biračima da iziđu na izbore i odaberu one kandidate za koje su uvjereni da će najbolje zastupati njihove interese – rekla je Vučemilović, te dodala da ako građani uistinu žele promjene trebaju izići na izbore 5. srpnja i, naravno, glasati za kandidate Domovinskog pokreta.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content