Energetska obnova obiteljskih kuća: REA objavila popis izvođača

Nakon što je objavljen javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, za koji su prijave moguće od 1. rujna 2020. od 09:00, Regionalna energetska agencija Sjever objavila je listu izvođača koji su iskazali interes i spremni su se odazvati građanima te im dati svoje ponude za potrebne radove, koje su jedan od obaveznih dokumenata za prijavu sufinanciranja.

– Građane pozivamo da izvođače s liste direktno kontaktiraju i zatraže ponudu, a s njima se mogu kasnije dogovoriti i za provedbu radova energetske obnove. Napominjemo da građani nisu obavezni odabrati izvođače s ove liste, već su slobodni potražiti izvođača po vlastitom odabiru ukoliko im nijedan s popisa ne odgovara.

REA Sjever cijenila bi povratnu informaciju o tome koliko ste zadovoljni sa pruženom uslugom nekog od izvođača s ove liste te vas molimo da nam vaše mišljenje ili eventualne dodatne upite pošaljete na adresu [email protected]poručili su.

Ovaj popis napravljen je isključivo s ciljem olakšati svim građanima traženje izvođača, a izradila ga je Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Obrtničkim komorama Virovitičko-podravske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije te s Hrvatskom gospodarskom komorom gradova Virovitica, Varaždin, Koprivnica i Zagreb, a po prethodnom upitu prema svim izvođačima – članovima komora. Listu možete pronaći i na mrežnim stranicama navedenih komora, a popis izvođača će se ažurirati i dopunjavati.

Lista izvođača_energetska obnova obiteljskih kuća 2020

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content