FOTO U dvorani VIROEXPO odigran kvalifikacijski turnir za državnu završnicu u tenisu: Didon tek u završnici parova poklekao pred Opatijom

U Virovitici je održan odlučujući kvalifikacijski susret za odlazak na ekipno prvenstvo Hrvatske u tenisu za igračice i igrače do 14 godina između domaćeg Didona i Teniskog kluba “Opatija”.

Meč se trebao održati na terenima Teniskog kluba “Didon”, međutim jaka kiša je onemogućila virovitičku ekipu da ekipu s Liburnije ugosti na svojim terenima, već su se morali premjestiti u multifunkcionalnu halu VIROEXPO. Nakon prvih šest mečeva rezultat je bio neriješen 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Emanuel Ivkić je bio bolji od Dominika Sabolića 7:5, 7:5, a Lucijan Lacković je pobijedio Luku Biondića 2:6, 7:6 (7:3), 6:3. Stefan Sladaković je bio uvjerljiv u susretu s Dominikom Živkovićem 6:0, 6:0. Dora Biondić je svladala Niku Dragičević 6:0, 6:2. Ema Šantić je pobijedila Miu Brozinu 6:0, 6:3, dok je Lucija Podravac svladala Dunju Reljanović 6:4, 6:4.

Na kraju su odlučivali parovi u čemu su gosti iz Opatije imali ovog puta malo više sportske sreće i koncentracije u samom finišu mečeva.

Rezultati parova:

Sabolić/Lacković – Ivkić/L. Biondić 6:2, 0:6, 8:10

Dragičević/Šantić – D. Biondić/M. Brozina 2:6, 4:6

Podravac/Živković – Reljanović/ Sladaković 6:3, 3:6, 7:10

Ukupnim rezultatom 6:3, Teniski klub “Opatija” se plasirao na završnicu Prvenstva Hrvatske, koja će se odigrati u Splitu, a u vitrinama Didona ostaje laskava titula prvaka sjeverozapadne Hrvatske.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”593517″]