FOTO Županijski prvoligaš Graničar Bušetina počeo s pripremama: Novi trener Samuel Spudić želi pohod prema vrhu

U očekivanju bušetinskog turnira u nedjelju, 21. lipnja, koji će biti prvi nogometni turnir na području Virovitičko–podravske županije nakon pandemije koronavirusa i povratka igrača na nogometne terene, s pripremama je počeo domaći sastav županijskog prvoligaša Graničar Bušetine.

Nakon razgovora s članovima uprave kluba momčad je u pripreme poveo novi trener Samuel Spudić, koji će uz seniore Graničar Bušetine voditi i pionire Suhopolja.

-S nekoliko igračkih osvježenja u momčadi želimo napraviti iskorak u odnosu na rezultat u prošloj sezoni. Kako bi se što bolje pripremili za ligaško natjecanje u pripremnom razdoblju odigrat ćemo utakmice s ekipama iz jačih liga – igračima je najavio trener Spudić.

IMG 6952 Custom

Podsjetimo da je prošlo natjecanje u vrijeme prekida Graničar Bušetina bila na trećem mjestu na tablici. U klubu očito očekuju borbu za naslov prvaka.

Dok su trener i igrači odrađivali trening na travnjaku, koji je u odličnom stanju, uprava kluba održala je sastanak na kojemu su glavne teme bile priprema turnira i igračka pojačanja. Cilj je dovođenje nekoliko kvalitetnih igrača koji bi pomogli ostvariti zacrtane ciljeve.

IMG 6947 Custom

U Bušetini su uvjereni da će i u novoj sezoni biti najgledaniji sastav u najvišem nogometnom rangu natjecanja u našoj županiji, što bi trebao pokazati već nedjeljni turnir, koji će biti uvod u proslavu blagdana Srpnice.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”593348″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content