Kino Slatina ponovno počinje s radom: Pogledajte animirani film “Naprijed” i kriminalistički “Gospoda”

Kino Slatina od 5. lipnja ponovno počinje s radom. Nakon 12 tjedana, svoja vrata otvaraju uz dva naslova: “Naprijed” i “Gospoda”

NAPRIJED

animirani

  • petak, 05.06. od 17:00
  • subota, 06.06. od 17:00
  • nedjelja, 07.06. od 17:00

Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, Disneyev i Pixarov “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit „Čudovišta iz ormara“.

Cijena ulaznice: 20 kn

 

GOSPODA

kriminalistički

  • petak, 05.06. od 20:00
  • subota, 06.06. od 20:00
  • nedjelja, 07.06. od 20:00

Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

Cijena ulaznice: 20 kn

 

Kino će raditi uz poštivanje svih epidemioloških mjera te u skladu s Preporukama za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija koje možete vidjeti OVDJE.

– Podržite svoje lokalno kino svojim povratkom u njega. Krećemo u petak, poštujemo razmak, mjere i kapacitet, no to ne znači da nestaje ‘’filmska čarolija’’. Naprotiv, tek počinje – poručili su iz Kina Slatina.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content