Neočekivana vijest iz županijskog drugoligaša s Jelava: Stjepan Pleše više nije trener Turanovca

Dvije utakmice na turniru “Srpnica 2020.” u Bušetini proteklog vikenda bile su posljednje u aktualnom mandatu trenera Stjepana Pleše u Turanovcu.

Tri dana nakon turnira Pleše je donio konačnu odluku da više neće voditi seniore ambicioznog županijskog drugoligaša Turanovca s kojim je bio u ozbiljnoj borbi za naslov prvaka, ali se zbog pandemije koronavirusa drugi dio sezone nije odigrao, pa se vodeća Gradina plasirala u 1. županijsku nogometnu ligu.

-Zbog poslovnih i privatnih obveza nisam više mogao voditi paralelno juniore Virovitice i seniore Turanovca. Poslu trenera pristupam izuzetno studiozno. To ne želim raditi pola pola, pa sam odlučio napustiti Turanovac, za koji sam se izuzetno vezao u posljednjih šest mjeseci. Uvijek ću im pomoći. Što će se dogoditi za godinu – dvije, vidjet ćemo – rekao nam je elokventni nogometni trener Stjepan Pleše.

Na upravi kluba s Jelava sada je ozbiljan zadatak da se pronađe dostojna zamjena, jer ambicije kluba i u nastupajućoj sezoni sežu prema naslovu prvaka i povratku u društvo županijskih prvoligaša.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content