Nova trenerska križaljka u Viro Virovitici: Povratak Poljaka, Smiljanca i Kneževića

U virovitičkom rukometnom prvoligašu Viro Virovitici neplaniranu pauzu uzrokovanu pandemijom koronavirusa iskoristili su za „preslagivanje“ stručnih redova. Uprava kluba i voditelj Škole rukometa Saša Brabec nakon dužeg promišljanja složili su novu trenersku križaljku.

Seniorsku momčad preuzeo je Željko Poljak, koji ima dugačku trenersku i igračku karijeru s kojom se malo tko u gradu može mjeriti. U mlađim uzrasnim kategorijama iduće sezone svi idu u višu uzrasnu kategoriju. Kadeti igrači rođeni 2004. godine i mlađi su priključeni treninzima seniorskog sastava, a mlađe kadete rukometaše rođene 2006. godine i mlađe i dalje će voditi Marko Crljenić.

Dječake A rođene 2008. godine i mlađe preuzeo je povratnik u klub Matej Smiljanec. Zlarin Rončević će nastaviti voditi treninge dječaka B rođenih 2010. godine i mlađih.

Još jedan povratnik u klub Josip Knežević preuzeo je najmlađu kategoriju, dječake rođene 2012. godine i mlađe. Treninge vratara vodit će dugogodišnji vratar Darko Kovačević. Nova trenerska postava već je počela raditi sa svojim momčadima. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content