Novak Đoković organizator teniskog megaspektakla u Zadru: Humanitarno-sportski Adria Tour počinje u petak, 19. lipnja

foto: pixabay.com

Njemački tenisač Alexander Zverev igrat će na Adria Touru koji se od 19. do 21. lipnja održava na zadarskom ŠC Višnjik, objavili su danas (nedjelja) organizatori – piše tportal.hr

Sedmi igrač svijeta tako će se pridružiti Novaku Đokoviću, Marinu Čiliću i Borni Ćoriću na teniskom megaspektaklu idućeg vikenda. Organizator humanitarno-sportskog Adria Toura upravo je Novak Đoković, a suorganizator turnira u Zadru Hrvatski teniski savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

-Nadam se da me Alexander Zverev može nadmašiti – izjavio je Đoković nakon što ga je Nijemac pobijedio u finalu ATP-a 2018. Iako su mu samo 23 godine, Zvereva već sada brojni ljubitelji tenisa, ali i njegovi kolege, vide kao budući svjetski broj jedan.

Adria Tour počinje u petak svečanim otvaranjem u 17,00 sati, a zatim slijede ekshibicija Novaka Đokovića i zvijezda Toura (17,30 sati) te ždrijeb u 19,00 sati. Subotnji teniski program počinje u 12,00 sati ekshibicijskim mečom Donne Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim dijelom programa koji počinje u 14,00 sati i drugim s početkom u 19,00 sati. Nedjeljni tenis počinje u 14,00 sati, dok su finalni susreti na rasporedu u 20,00 sati.

Adria Tour nastao je na inicijativu Novaka Đokovića kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od utorka na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Ulaznica za Adria Tour kupljena za 19. lipnja vrijedi i za koncert Gibonnija, ulaznica za turnir kupljena za 20. lipnja vrijedi i za koncert Petra Graše dok ulaznica za turnir kupljena za 21. lipnja vrijedi i za koncert gosta iznenađenja.

(tportal.hr)