Poduzetnički inkubator VPŽ i LAG Papuk održali predavanje za gospodarstvenike i poljoprivrednike o mjerama potpore i uslugama inkubatora

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije u suradnji s LAG-om Papuk Orahovica, u prostoru orahovačkog inkubatora priredili su zanimljivo i korisno predavanje za gospodarstvenike i poljoprivrednike s temom upoznavanja nazočnih s mjerama potpore i uslugama Poduzetničkog inkubatora. Predavanje su održali direktorica Poduzetničkog inkubatora Neda Martić te njen zamjenik Josip Hetrih.

Predavanje Inkubator i LAG 3

-Na ovom predavanju prokazali smo prilike za poduzetnike u obliku zajmova ili bespovratnih sredstava, odnosno predstavili sve mikro i male zajmove koji se nude od strane HAMAG-BICRO-a koji su prihvatljivi i za gospodarstvenike, ali i za poljoprivrednike i svakim danom postaju najučinkovitija sredstva za dobivanje povoljnih financijskih sredstava u realizaciji investicije. Također smo predstavili i natječaje koji su trenutno u provedbi, među kojima su neki već otvoreni, u poljoprivredi, natječaj za PG-e gdje se mogu prijavljivati za registraciju ili razvoj dopunskih djelatnosti na svojim gospodarstvima te natječaji mjera za preradu i obnovljive izvore energije. Kod gospodarstvenika smo uz natječaje HAMAG BICRO-a predstavili i natječaje za prerađivačku industriju koji se još uvijek nalaze na javnom savjetovanju, a radi se o uvođenju obnovljivih izvora energije u proizvodnim postrojenjima – rekla je direktorica Neda Martić. Za predavanje je iskazano veliko zanimanje, brojni poljoprivrednici i gospodarstvenici iskoristili su prigodu za čuti ono što im može pomoći, što je zapravo, kako je zaključila Martić, bio i jedan od glavnih ciljeva ovoga predavanja.

(www.icv.hr, vg)

Predavanje Inkubator i LAG 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content