Policija ulovila mladića (24) kako vozi s krivotvorenim tablicama i bez vozačke dozvole

Jučer, 2. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Virovitica zatekli su u kontroli prometa 24-godišnjeg vozača, kako prije stjecanja prava na upravljanje, upravlja osobnim automobilom bez valjanog osiguranja i tehničkog pregleda na kojemu se nalaze krivotvorene bjelovarske registarske oznake, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Također u vozilu je pronađena i PVC vrećica sa ukupno 45 grama sitno rezanog duhana za koji vozač nije imao nadzornu markicu Ministarstva financija Republike Hrvatske.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je 24-godišnjak u neutvrđenom vremenu, počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave tako što je na osobni automobil stavio bjelovarske registarske oznake za kojima je PU bjelovarske-bilogorska, dana 11. studenoga 2019. godine, raspisala objavu – kažu iz PU te dodaju da slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenje isprava, optužni prijedlog, te obavijest o počinjenom prekršaju Carinskom uredu u Osijeku.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content