Slatinski Ličani održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu: Najvažnija stavka u planu Udruge je izgradnja Ličke kuće

Udruga Ličana Vila Velebita Slatina prošle je godine proslavila okruglih deset godina rada i djelovanja, a o čemu je bilo govora na jučer (petak) održanoj redovnoj godišnjoj skupštini te vrijedne slatinske udruge koja okuplja Ličane iz Slatine i šire okolice.

Skupštinom je predsjedavao dopredsjednik Martin Rukavina, dok je izvješće o aktivnostima udruge u prošloj godini članovima i gostima predstavio predsjednik Željko Šnjarić. Uz izvješće o radu u prošlom periodu, podneseno je i financijsko izvješće, kao i plan rada i financijski plan za naredno razdoblje. Najvažnija stavka u planu Udruge je izgradnja Ličke kuće. Za sada je Vila Velebita došla do izrade konačnog izgleda željenog objekta. Ove godine u planu je prikupljanje sredstava za kompletnu projektnu dokumentaciju, a nakon toga slijedi apliciranje na EU fondove, ali i na natječaje resornih ministarstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Predsjednik Šnjarić zahvalio se svima koji su potpomogli rad udruge u prošloj godini, Virovitičko-podravskoj županiji, Gradu Slatini, Općini Čađavica te donatorima i simpatizerima. Uputio je Šnjarić i zahvalu medijima na iscrpnom i vjerodostojnom priopćavanju, ali i Upravnom i Nadzornom odboru udruge, a posebno članovima bez čije podrške ne bi mogli ostvariti aktivnosti u prošloj uspješnoj godini.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”593711″]