TRANSFERI KOJI SU ODJEKNULI SOPJEM Senzacionalna pojačanja na stadionu Luka: Dumenčić, Menegati i Javorović pojačali Podravac

Trener Mario Tolo iskoristio je posljednju nedjelju u lipnju za prvo okupljanje igrača županijskog prvoligaša Podravca iz Sopja.

Klub koji se prošle sezone nalazio na rubu ispadanja iz 1. županijske nogometne lige preuzela je nova uprava. Za vrijeme zimske pauze vratili su se domaći igrači iz susjednih klubova, a za trenera dolazi iskusan strateg Mario Tolo. Pripremne utakmice i dva kola Županijskog nogometnog kupa pokazuju da bi se Podravac mogao uključiti u borbu za opstanak u ligi, iako je na kontu imao samo jedan osvojeni bod.

Pandemija koronavirusa prekinula je sva sportska natjecanja, pa tako i 1. županijsku nogometnu ligu. Odlukom Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza niti jedan klub nije ispao u niži rang natjecanja, pa je Podravac sačuvao prvoligaški status.

IMG 83c8f7d4a560cc089de4ac62802a168b V Custom

Klub se ozbiljno pripremio za početak nove sezone. Uz domaće igrače konkurenciju su pojačala tri igrača koja su došla iz četvrtoligaša Slatine. Riječ je o iskusnima Kristijanu Dumenčiću, Nikoli Menegatiju i Hrvoju Javoroviću, koji će svojim iskustvom i pristupom treninzima i igri sigurno pomoći da klub sa stadiona Luka ostvari zacrtane ciljeve.

– Cilj nam je gornji dio tablice. Podravac, kao nositelj kvalitete nogometa u općini Sopje, zaslužuje biti u vrhu županijskog nogometa. Ne želimo da se kao proteklih godina moramo boriti za opstanak i strepiti za status do posljednjeg kola. Vjerujemo da će trener Mario Tolo s domaćim dečkima i par pojačanja napraviti dobar rezultat u nadolazećoj sezoni – rekao nam je predsjednik Podravca Josip Mareković.

IMG 10ac8e0f5a98ea96fd4112ffc8cc832f V Custom

Za sada su dogovorene dvije pripremne utakmice: 5. srpnja s Omladincem iz Korije i 12. srpnja s Mladosti 1903. iz Čađavice. Treninzi na stadionu Luka se odvijaju uz sve preporuke zaštite od koronavirusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

(www.icv.hr, mš, foto: NK “Podravac” Sopje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content