U sklopu projekta „Pruži mi priliku“ uručeno 26 Uvjerenja o osposobljavanju za poslove njegovateljice

U sklopu projekta „Pruži mi priliku“ iz programa „Zaželi – program zapošljavanja žena“ nakon završenih stručnih osposobljavanja za gerontodomaćice i računalne operaterke završeno je stručno osposobljavanje žena za obavljanje poslova njegovateljice.

Danas su u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica polaznicama stručnog osposobljavanja uručene javne isprave – Uvjerenja za obavljanje poslova njegovateljice. Time je ostvaren još jedan cilj vrijednog projekta koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Stručno osposobljavanje za 26 njegovateljica provelo je Pučko otvoreno učilište Aspekt iz Virovitice u suradnji s Domom za starije Baturina iz Virovitice.

Uvjerenja o stečenim novim znanjima polaznicama je uručila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac i čestitala polaznicama na uspješno završenom osposobljavanju.

Time je svih 40 žena koje su bile zaposlene u ovom projektu završilo stručno osposobljavanje te dobilo javnu ispravu o osposobljenosti i sa novostečenim znanjima i vještinama postale konkurentnije na tržištu rada.

(GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content