DRŽAVNO ONLINE JOGA NATJECANJE Zlato, srebro i bronca za slatinske Jogine

Povodom Međunarodnog dana joge, koji se 21. lipnja obilježava diljem svijeta, Veleposlanstvo Republike Indije u Republici Hrvatskoj i indijsko Ministarstvo AYUSH-a objavili su videoblog-natjecanje pod nazivom My Life My Yoga (Moj suživot s jogom) u šest kategorija, a najbolji video uradci nagrađeni su novčanim nagradama.

Članice Udruge AUM Slatina postigle su izvrsne rezultate na natjecanju i u kategoriji za osobe mlađe od 18 godina. Trogodišnja Rita Borsić osvojila je prvo mjesto, dok su u kategoriji za žene starije od 18 godina Anja Boljevac i Mirna Obrež osvojile drugo i treće mjesto.

Sve rezultate  MyLife-MyYoga natječaja u Hrvatskoj možete pogledati na Facebook stranici OVDJE.
Mirna marma
Pobjednici natječaja MyLife-MyYoga u tri kategorije za žene su:
Ženska osoba ispod 18 godina – prva nagrada – Rita Borsić
Ženska osoba iznad 18 godina – prva nagrada – Tena Matolić
– druga nagrada – Anja Boljevac
– treća nagrada – Mirna Obrež
Ženska osoba koja se profesionalno bavi jogom
– prva nagrada – Izabela Marić
– druga nagrada – Željka Ciganović.

Grad Slatina i slatinska Udruga AUM, čija je predsjednica i voditeljica joge Svjetlana Dupan, ostvaruju s Veleposlanstvom Republike Indije odličnu suradnju od samog osnivanja Udruge AUM 2018. godine.Kao rezultat te suradnje učitelj indijske kulture, joge i meditacije, gospodin Pradeep Urs iz Veleposlanstva Republike Indije u Zagrebu, već je nekoliko puta posjetio Slatinu i u suradnji s Gradom Slatina i Udrugom AUM održao niz radionica joge, meditacije, tehnika disanja i radionicu o marma točkama i tehnici ispiranja nosa i sinusa na kojima su se polaznici imali priliku upoznati s ovim drevnim indijskim praksama za očuvanje dobrog zdravstvenog stanja cijelog tijela.Udruga AUM Slatina okuplja 35 članova u Slatini i Suhopolju i redovito organizira treninge joge u Suhopolju dva puta, a u Slatini četiri puta tjedno. Od rujna su u planu treninzi joge, meditacije i vježbi disanja i u Virovitici, u cilju širenja svijesti o potrebi zdravih životnih navika i očuvanja ili poboljšanja psihofizičkog zdravlja.

Videozapise svih pobjednika natjecanja možete pogledati na Facebook stranici ovdje. (www.icv.hr, adf, AUM Slatina)
[g-gallery gid=”597995″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content