FOTO Četiri gola u mreži Martina Špoljarića: Kombinacijom mladosti i iskustva Suhopolje do uvjerljive pobjede u Rezovcu

Ljetne pripreme problem su kod amaterskih nogometnih klubova. Godišnji odmori, radne i obiteljske obveze prorjeđuju sastave momčadi. Tako je bilo i u Rezovcu gdje su obje momčadi bile desetkovane.

Domaći županijski prvoligaš “posudio” je vratara Podgorja Martina Špoljarića, kako bi mogao pružiti dostojan otpor suhopoljskom četvrtoligašu, koji je doputovao sa samo dvanaest igrača.

IMG 1202 Custom

Gosti u žuto-zelenoj kombinaciji dominirali su susretom, a niti jak vjetar nije im bio prepreka za dominaciju u igri. Domaća momčad tek sporadično je ugrožavala gostujuća vrata.

Na odmor se otišlo netaknutih mreža. Domaća obrana uspješno je neutralizirala gostujuće napade, a ono što su igrači propustili spašavao je jučer odlični Martin Špoljarić.

IMG 1187 Custom

U nastavak su gosti ušli još odlučniji i u samo dvije minute riješili pitanje pobjednika. Zgoditke su postigli Tomislav Filipović i Toni Hudoletnjak.

Do kraja je Tomislav Filipović postigao još jedan zgoditak, a u strijelce se upisao i Deni Kucljak te je Suhopolje upisalo uvjerljivu pobjedu 4:0.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”597330″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content