FOTO Dinamo Četekovac pobjednik 9. Memorijalnog turnira “Zuza-Angel” u Ćeralijama

Na nogometnom igralištu u Ćeralijama u nedjelju, 26. srpnja, odigran je 9. Memorijalni nogometni turnir “Zuza-Angel” u spomen na preminule članove Nogometnog kluba Ćeralije, igrača Franju Jozića-Zuzu i trenera Angela Tomića.

Prije početka turnira predstavnici Uprave NK Ćeralije, igrači i obitelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobovima preminulih članova.

Na turniru su nastupile četiri momčadi: Voćin, Ćeralije, Dinamo Josipovo i Dinamo Četekovac. Pobjednik 9. Memorijalnog turnira “Zuza-Angel” je NK Dinamo Četekovac koji je u finalu pobijedio domaćina Ćeralije 1:0, treće mjesto je osvojila ekipa Dinamo Josipovo pobjedivši Voćin sa 3:1. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marinko Jaklić (Dinamo Četekovac), najbolji vratar bio je Domagoj Lozer (Dinamo Četekovac), a najbolji strijelac Franjo Perić (Ćeralije).

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima, kao i zahvalnice uručili su predsjednik Ćeralija Mika Tomić i načelnik općine Voćin Predrag Filić.

– Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima turnira koji su se odazvali i uveličali ga, a ne treba zaboraviti ni suce koji su dali svoj doprinos, a to su Bruno Fabijanac, Zoran Stojnović, Dražen Kokorić, Mario Hrženjak i Nikola Kristić – zahvala je Uprave NK Ćeralije.

Pokrovitelj turnira bila je Općina Voćin.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Jozić)