FOTO Gledatelji su mogli vidjeti zanimljivu utakmicu u Bereku: Graničar Bušetini prilike, Bilogori ’91 pobjeda

Na terenu u bušetinskom Bereku gostovala je najskuplja momčad 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, Bilogora ’91 iz Grubišnog Polja u čijem sastavu igraju igrači iz nekoliko županija.

Proteklih dana na ovom istom terenu poražene su dvije momčadi iz iste lige, Pitomača i Zdenka iz Velikih Zdenaca. Domaći su željeli vidjeti kakav otpor mogu pružiti možda najjačoj momčadi u ligi.

Igrači u žutim dresovima u igru su ušli bez respekta. Stvorili su nekoliko lijepih prilika, ali Danijel Borić i Lovro Štefanec nisu uspjeli svladati gostujućeg čuvara mreže. Propuštene domaće prilike kaznili su gostujući nogometaši. Prvi zgoditak je postignut iz odlično izvedenog slobodnog udarca, dok je u drugom navratu kažnjena jedna pogreška domaće obrane. Na 2:1 za goste smanjio je Ronald Jagica odličnim udarcem s dvadeset metara.

IMG 2654 Custom

Igrači Graničar Bušetine dominirali su i u nastavku igre. Pred kraj utakmice prema prikazanoj igri domaći navijači su očekivali drugi zgoditak i izjednačenje. Na njihovu žalost gostujuća obrana uspješno je odoljela domaćem pritisku.

Gosti su u tom razdoblju stvorili tek dvije prilike. Jednom je uspješno intervenirao domaći vratar Natanael Vidak, a drugi puta su iz blizine uspjeli postići zgoditak i doći do pobjede 3:1. Na terenu se vidjelo da su novopridošli igrači domaće momčadi Samuel Spudić, Natanael Vidak, Ronald Jagica i Lovro Štefanec podigli kvalitetu i igru Graničar Bušetine.

IMG 2656 Custom e1595489853749

-Zadovoljan sam prikazanom igrom i uspješnom otporu gostujućoj momčadi – nakon utakmice rekao nam je domaći trener–igrač Samuel Spudić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”598579″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content