FOTO Na Vegeški počele pripreme nogometaša Virovitice za novu sezonu, Vučeta: S ovim sastavom mjesto nam je u vrhu 3. HNL Sjever

U svom domu, na terenu Sportskog centra Vegeška okupili su se nogometaši Virovitice, članovi 3. HNL Sjever, na početku priprema za novu sezonu.

Pripreme počinju malo ranije jer već za dvadesetak dana virovitičke nogometaše očekuje nastavak kup natjecanja iz prošle sezone sa županijskim drugoligašem Turanovcem.

-Kao nositelju kvalitete nogometa cilj nam je osvojiti Županijski kup – igračima je između ostalog u pozdravnoj riječi rekao klupski tajnik Michael Mikolčić.

IMG 9802 Custom

-Krećemo tamo gdje smo stali u prošloj sezoni. Nastavkom prošlosezonskog rada mjesto nam je u vrhu lige. Uvjeren sam da to možemo zajednički ostvariti predstavljajući ovaj klub i grad – igrače je pozdravio trener Vjekoslav Vučeta.

Na prvo okupljanje došlo je dvadesetak igrača. Uz prošlogodišnje prvotimce i najperspektivnije juniore, s prvom momčadi trenirat će Matej Resler, igrač koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa i Karlo Majtanić, prvotimac požeškog trećeligaša Slavonije, kojima je daleko putovati do njihovih trenutnih klubova.

U planu je ritam od tri dana s treningom, pa jedan dan odmora izbjegavajući aktivnosti nedjeljom. Prva pripremna utakmica treba biti odigrana 11. srpnja u Ferdinandovcu s domaćim četvrtoligašem. Zatim slijede utakmice ritmom srijeda-nedjelja.

IMG 9850 Custom

Zasad su iz seniorske momčadi u druge sredine otišli Tomislav Blažević, Luka Vinovrški i Zlatko Osmanović. Klupski operativci su pred završetkom pregovora s dva tri igrača, koji će pojačati konkurenciju za prvu postavu.

Na prvom treningu momčad je izgledala moćno. Svi su uvjereni da će početkom natjecateljskih utakmica biti još moćnija.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”596366″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content