FOTO Nogometaši Suhopolja počeli pripreme za novu sezonu: Napraviti korak više u odnosu na prošlu godinu

Nakon dosad najduže pauze u novijoj povijesti suhopoljskog nogometa okupila se seniorska momčad, koja će i u idućoj sezoni igrati u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Prošla je bila prva u višem rangu natjecanja, u kojoj su s mladom momčadi postigli solidne rezultate. Zimus je pojačan igrački kadar, ali zbog koronavirusa natjecanje se nije nastavilo. Na početku priprema za novu sezonu očekuje se iskorak prema sredini tablice.

-Većina igrača je već prošla pripreme koje sam vodio te znaju što ih čega. I dalje ćemo se pridržavati našeg kodeksa. Uvjeren sam u daljnje uspjehe. Uprava će se pobrinuti da imamo sve što nam treba. Pripreme su počele nešto ranije zbog odigravanja završnice Županijskog kupa – rekao je trener Tomislav Filipović.

IMG 0560 Custom

-Vidite i sami da poboljšavamo uvjete rada i treniranja. Treba doći novi semafor, a na terenu broj 3 u planu je napraviti parkiralište, jer je sada otežan pristup stadionu – naglasio je član uprave Dragan Meler.

– Očekujemo idućih dana nekoliko novih igrača, koji bi trebali pojačati konkurenciju za prvu jedanaestorku – najavio je tajnik Dino Dobreta.

IMG 0575 Custom

Igrače je kratko pozdravio i pomoćni trener Bojan Brozović. Nakon laganog rastrčavanja i istezanja, igrači podijeljeni u tri grupe počeli su odrađivati vježbe koje su im pripremili treneri. Sunce i vrućina nisu bili prepreka igračima da sve odrade prema planu.

Uz odigravanje Kupa, dogovorene su i pripremne utakmice: 11. srpnja s Rezovcem, 15. srpnja s milanovačkim Sokolom, 18. srpnja s Mladosti iz Čačinaca, 8. kolovoza s Graničarom iz Đurđevca i 15. kolovoza s Podravcem iz Virja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”596766″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content