FOTO Papuk rutinski svladao Zrinski uz hat-trick Matokovića: Orahovačkom “Francescu Tottiju” nagrada za 25 godina vjernosti klubu

Nogometaši orahovačkog Papuka rutinski su svladali županijskog drugoligaša Zrinski iz Nove Bukovice u sklopu 4. kola Županijskog nogometnog kupa.

Papuk je slavio s konačnih 5:0. Hat-trick je postiglo novo napadačko pojačanje Matija Matoković, a po pogodak su dodali Benjamin Radinković i Borna Mimić iz kaznenog udarca. Bila je to klasična “viktorija” na gol Zrinskog koji se pokušavao braniti i završiti utakmicu sa što manje pogodaka u svojoj mreži te nešto pokušati iz kontre, no oba Papukova vratara koja su nastupila, Kratzl i Mahaček ostali su besposleni.

Papuk Zrinski 8 Matija Matoković hat trick Custom

S druge strane Papuk je mogao postići puno više pogodaka, ali i ovako je pobjeda više nego zaslužena. Utakmicu je obilježio i njen uvod u kojem je Papukov kapetan Tomislav Bušljeta od strane kluba primio prigodnu nagradu, dres s brojem 25 u znak njegovih 25 godina vjernosti klubu.

Bušljeta je poput Francesca Tottija od početka svoje nogometne karijere vjeran matičnom klubu i danas je primjer kako se voli nogomet i klub te kako se prema njemu odnosi. Zamijenjen je u 73. minuti uz velike ovacije i pljesak s orahovačkih tribina.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”598805″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content