FOTO Seniori Standarda pobjednici 26. Memorijalnog nogometnog turnira “Mirko Adžić i Zoran Joć” u Grabiću

- PROMO -

Hrvatski nogometni klub Grabić jučer (nedjelja) je po 26. put zaredom bio organizator memorijalnog nogometnog turnira posvećenog hrvatskim braniteljima Mirku Adžiću i Zoranu Joću koji je bio i član kluba.

Izaslanici kluba i Općine Sopje, rodbina i prijatelji u prijepodnevnim satima položili su upaljene lampione i vijence na posljednja počivališta hrvatskih branitelja Mirka i Zorana na Gradskom groblju u Slatini.

Uoči početka 26. Memorijalnog turnira “Mirko Adžić i Zoran Joć” prisutnima su se pozdravnim riječima i riječima dobrodošlice obratili predsjednik HNK Grabić Nedjeljko Benko i načelnik općine Sopje Berislav Androš, a turnir je otvorio Antonio Joć, sin Zorana Joća.

m IMG 8763

Na turniru u velikom nogometu koji je igran na grabićkom nogometnom igralištu, a koje nosi ime Mirka Adžića, nadmetale su se ekipe: Standard Nova Šarovka (seniori), Standard Nova Šarovka (veterani) i HNK Grabić (seniori). Prvo mjesto zauzela je ekipa seniora Standarda, drugi su bili veterani Standarda, a treći domaćin HNK Grabić. Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Santi, najbolji golman bio je Tomo Mihalić, a strijelac turnira Ivan Marinković.

Pehare ekipama, pojedinačne nagrade igračima te zahvalnice i ostale nagrade uručili su predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović, zamjenik načelnika općine Sopje Željko Janečić, predsjednik HNK Grabić Nedjeljko Benko i sin Zorana Joća, Antonio. Najznačajnije priznanje “Grabičko srce” otišlo je u ruke dugogodišnjem sponzoru HNK Grabić, Robertu Vincetiću.

116104304 294571698267516 4776030153709865548 n

Svoj doprinos memorijalu i ove su godine dali članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine”, koji su istrčali svoju 6. Memorijalnu utrku “Mirko Adžić i Zoran Joć”, od Slatine do Grabića. Prije početka utrke, “Glasnici” su uz rodbinu odali počast Zoranu Joću i Mirku Adžiću na slatinskom Gradskom groblju. Utrku su istrčali: Mario Kovač, Zlatko Milošević, Goran Draksler, Robert Knapić, Božidar Smokrović, Tanita Šantalab, Ivor Miklošević, Veronika Sertić i Nives Halužan uz logističku potporu Pave Tutenova, predsjednika “Glasnika istine”.

Organizator ovogodišnjeg memorijala bio je HNK Grabić, dok su pokrovitelji bili Općina Sopje i Udruga HVIDR-a Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli, Ž. Janečić i Glasnici istine)

[g-gallery gid=”598942″]

Povezane vijesti

Skip to content