FOTO U ljepotici na Školskom vrtu gledatelji vidjeli sedam pogodaka: Borova pružila dostojan otpor Vinakovoj lakoj konjici

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju pripremnu utakmicu su odigrali dva županijska prvoligaša, domaće Bratstvo i Borova.

Na početku utakmice gostujući igrači su iznenadili domaću momčad. Iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca Mateo Gegić dovodi Borovu u prednost. Igrači Bratstva ulaze u svoj uobičajeni ritam i preokreću rezultat u svoju korist zgodicima Marijana Holeca i Dine Milinovića.

IMG 2340 Custom

U drugom dijelu nogometaši Bratstva su povećali na 4:1. Mrežu su pogodili Mario Pšihistal iz kaznenog udarca i Toni Margetić iz igre. U nastavku se razgoropadila gostujuća momčad i zgodicima Tomislava Holeca i Matea Gegića smanjila na konačnih 4:3.

Lepršava igra Bratstva iz Gornjeg Bazja privlači sve više nogometnih navijača. S druge strane u redovima Borove sve više se osjeća “trenerska ruka” Mile Grdića. Do početka prvenstvenog natjecanja Grdić ima dovoljno vremena za uigravanje formacije i taktike koja će donositi bodove.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”598345″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content