FOTO U odličnoj igri utakmica na Školskom vrtu završila remijem: Bratstvo još jednom pokazalo zube momčadi iz više lige

U međusobnu utakmicu na Školskom vrtu u Gornjem Bazju momčadi Bratstva i Slatine su ušle s različitim raspoloženjem. Domaći su u dosadašnjem pripremnom razdoblju pojačani s nekoliko iskusnih igrača nanizali četiri pobjede. Gosti su ostali bez nekoliko iskusnih igrača i pretrpjeli dva poraza od Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja.

U otvaranju susreta gosti su iskoristili “teške noge” domaćih nogometaša te su imali loptu više u nogama. Kako je protjecalo vrijeme domaći trener Vinak hokejaškim zamjenama podigao je ritam igre svoje momčadi. Njegovi igrači sve su bolje parirali gostima.

Počelo se igrati otvoreno s obostranim prilikama za zgoditak. Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

IMG 1857 Custom

U drugom dijelu nogometaši Bratstva počinju sve više pritiskati. U tim trenucima dosuđen je slobodni udarac za goste iskosa dvadesetak metara od vrata. Domagoj Jendrašić odličnim udarcem pogodio je mrežu i doveo goste u prednost 1:0.

Deset minuta kasnije svojim rezantnim udarcem Matej Vinak svladao je gostujućeg vratara i poravnao na 1:1.

U preostalih dvadesetak minuta igralo se napadački. Obje momčadi su propustile nekoliko prilika za pobjedu. Rezultat se nije promijenio.

IMG 1849 Custom

-Zadovoljan sam igrom i pristupom svojih igrača. Još jednom smo pokazali da možemo uspješno igrati sa sastavima iz više lige. Osjetilo se da smo protekla dva dana imali jake treninge. Očekujem sve bolju igru u nastavku pripremnog razdoblja, kako bi spremni dočekali početak kup natjecanja – zaključio je domaći trener Elvis Vinak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”597853″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content